Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALI GA I GOAL.COM

Ramos hvali asistenta: Modriću je mjesto u prvoj postavi

Modrić Real Twitter
Twitter
02.03.2013.
u 19:45

"Hrvat je dirigirao Realovim napadima, bio je uporište između prednje i zadnje linije, sjajno dodavao...", piše Goal.com o Modriću

Dva puta u pet dana uzeti \"skalp\" Barceloni Madriđani slave kao praznik. U svlačionici nakon El Clasica glavne zvijezde bili su Sergio Ramos, strijelac pobjedničkog pogotka za 2:1, te Luka Modrić koji mu je savršeno poslao loptu iz kornera. Nakon utakmice Twitter su preplavile slike Realovih igrača koji su pozirali uz junake pobjede na Santiago Bernabeuu. Čak je i Ronaldo prepustio središnje mjesto kadra svojim suigračima...

\"Hrvat je dirigirao rijetkim Realovim napadima, bio je uporište između prednje i zadnje linije, izbijao loptu iz sredine prema naprijed. Imao je odlična dodavanja cijelu utakmicu pa je takav bio i zadnji korner za pobjednički gol\", piše Goal.com o igri Luke Modrića kojeg je ocijenio sa 3/5.

Strijelac prvog pogotka Benzema zaradio je 3.5, isto kao Varane te Ramos.

- Bolje je biti na 13 nego na 16 bodova zaostatka za Barcelonom. Sad kad je razlika smanjena, a oni još nisu prvaci tako da će se sad još morati boriti za naslov - kazao je Ramos i dodao:

- Sretni smo zbog obavljenog posla. Igrači koji su danas igrali, a nisu inače u početnih 11, pokazali su da im je tamo mjesto - kazao je branič Reala, misleći na Modrića.

Dok Ramos kaže da ne zna je li on srušio Adriana, iz protivničkog tabora stiglo je žaljenje što sudac nije reagirao u toj situaciji. Direktor Barcelone Andoni Zubizarreta smatra kako im je trebao biti dosuđen jedanaesterac pred kraj utakmice kada se sporna situacija dogodila.

- Bio je to čisti penal, ova utakmica trebala je završiti neriješeno! Morat ćemo se oporaviti od ovog poraza do sljedeće utakmice prvenstva protiv Deportiva - kazao je Zubizarreta.

Privremeni trener Barcelone, Vilanovin zamjenik Jordi Roura, nije htio o penalu.

- Snimka sve govori. Ne želim o pričati o sucima.

>> Real ponovno svladao Barcelonu, Modrić asistirao za pobjedu!

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar usainbolt
usainbolt
19:57 02.03.2013.

Modrinho kralju! :))

AN
Andreeejjj
20:06 02.03.2013.

Šta opet cvilite o Modriću? Neče on i NE MOŽE igrati u prvoj momčadi REALA i uskoro če odletit iz Madrida! Živi bili pa vidjeli, pa pa Likicaaaaaa. Dinamo te čekaaaaaa!

DA
danijeld
10:09 03.03.2013.

modrica se cijelu utakmicu nije vidjelo,cijelu utakmicu je tckarao terenom kao izguljen,neorijntiran a ne da je dirigiao napadima.....kakvo nerealno pisanje...dj pogledajte utakmicu pa komentirajte..jebo vas modric vise....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije